ABONEAZĂ-TE PENTRU NOUTĂȚI
ABONEAZĂ-TE PENTRU NOUTĂȚI
Sper că n-ați uitat de promisiunea pe care ne-am făcut-o, că vom sprijini mai mult producătorii locali, mai ales pe timp de criză.
Astăzi, vă invit să-i susținem pe apicultorii vasluieni, pe cei care muncesc cu foarte multă migală pentru ca noi să ne bucurăm de miere și de alte produse din stup, acolo unde găsim cele mai bune remedii naturale și la îndemâna tuturor.
Pe Bogdan Severin îl știu de ani buni și tot la el am apelat atunci când, după niște probleme de sănătate care nu-mi dădeau pace, am avut nevoie să-mi cresc imunitatea cu preparate pe bază de miere de albine.
Vă recomand să încercați toate produsele lui, pe care știu că le obține cu eforturi, și în egală măsură cu dedicare, așa cum fac și alți apicultori din județ.
Stupina lui Bogdan are toate autorizațiile de la DSVSA, iar producția de anul ăsta e una bogată: miere BIO de salcâm, polifloră, preparate din miere de salcâm cu propolis, polen și lăptișor de matcă. De asemenea, puteți cumpăra și miere de tei (producție 2019) și polen proaspăt.
Cât despre prețuri, ei bine, ele nu acoperă nici pe departe toată munca depusă și sunt mici în comparație cu beneficiile uriașe pe care ni le aduce consumul de miere de albine (am văzut în comerț miere cu „căpăceală” la 100 și ceva de grame cu 10-20 lei!).
Dacă mai știți și alți apicultori care merită să fie promovați și încurajați, vă rog, ca de obicei, să le lăsați numele și datele de contact în comentarii.
Vă mulțumesc și vă recomand să vă mențineți sănătatea cu astfel de produse naturale!
P. S. Postarea asta vine numai bine după o lege pe care am votat-o săptămânile trecute și care prevede ca, pe etichete, să se noteze exact procentajul de miere românească, după ce în comerț a apărut miere de import prezentată ca miere românească.